vrijdag 17 juli 2015

Vrijdag 17 juli 2015
92,3 kilo

8.45 uur
Poe hee, wat een benauwde hitte, ik was om 5 uur al wakker en kon niet meer inslapen door de warmte. Ben er maar uitgegaan, heb ontbeten met een beetje magere yoghurt en een halve banaan erdoor en daarna in de nog relatieve koelte van de ochtend Dopey uitgelaten. Gerry zit nu in bad maar daarna ga ik een koud bad voor mezelf laten vollopen om even lekker in af te koelen.



De krieltjes uit de Airfryer smaakten prima gisteren; lekker een paar uur in de koelkast gemarineerd in olijfolie met rozemarijn en een teentje knoflook en vervolgens afgieten & droog deppen en 10 minuutjes op 180 graden in de Airfryer. Heerlijk!!! Ennnnn... weer 3 ons afgevallen, het gaat goed!!! Gerry heeft zich nog niet gewogen, die zit met een reorganisatie op werk, druk, druk, druk en die heeft dus andere dingen aan zijn hoofd op dit moment. Hij doet het goed hoor maar hij is gewoon even met andere dingen in zijn hoofd bezig.

Vanmiddag even met Dopemans naar de dierenarts voor zijn jaarlijkse inentingen, vanavond boodschapjes doen en verder houden we het maar rustig... Nou, Gerry is uit bad, ik ga mijn eigen bad laten vollopen. Laterrrr!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten