donderdag 19 juni 2014

Sproetjesmonsters IBIO dieet

Sproetjesmonsters IBIO dieet

Zo, dit zijn mijn eerste stapjes in de blog-wereld.
Ik ben dus sproetjesmonster en ga bloggen over mijn IBIO dieet.
Wat is het IBIO dieet? Dit wordt er over verteld op hun site:

IBIO, DE AFSLANKMETHODE VAN BEKEND NEDERLAND

U kunt op een gezonde en natuurlijke manier afvallen en uw lichaam ontgiften. De speciaal ontwikkelde IBIO lifestyle kuur duurt 24 dagen en is een combinatie van hoogwaardige IBIO ampullen, IBIO multivitaminen en de door de TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen.Met de IBIO lifestyle kuur en de heerlijke gerechten krijgt u iedere dag alle benodigde vitaminen en mineralen binnen en verminderen of verdwijnen met name vetophopingen op ongewenste plaatsen(zoals buik, billen, bovenarmen, dijen of heupen) zonder dat uw spiermassa verliest.IBIO stelt het lichaam in staat uw overtollige vetten te verbranden terwijl u gewoon samen met anderen kunt blijven eten. U begint de dag met een IBIO ampul en IBIO multivitaminen, drinkt 2 liter water en laat koolhydraten staan - zo eenvoudig werkt de IBIO kuur. Bent u na de IBIO lifestyle kuur van  weken op uw streefgewicht, dan is het cruciaal uw gewicht zes weken lang te stabiliseren, om een jojo-effect te voorkomen.U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!Het IBIO team van orthomoleculaire specialisten, topsporters, een neuronbiochemicus en sportleraren geven u online tips tijdens uw IBIO kuur. Wat begint als een manier van afvallen wordt een manier van leven waarbij u bewust eet maar ook geniet van een gezond, slanker en energieker lichaam.

Nou,dat klinkt toch hoopvol, of niet?!
Misschien is het handig dat ik eerst wat over mezelf vertel: Ik ben dus Sproetjesmonster, heb een leuk leventje met een schat van een man en een leuke hond, een boxer. Ik ben 46 jaar jong en weeg met een lengte van 1.80 98,7 kilo schoon aan de haak. Vroeger was ik een mager sprietje, tot mijn 39e levensjaar.

Omdat ik "gezegend" was met de BRCA1 genetische afwijking (moet je maar even googelen) zijn op mijn 39e mijn eierstokken verwijderd, waardoor ik overgang kwam en op mijn 40e mijn borsten geamputeerd. Ze zijn weer gereconstrueerd maar dat ging niet helemaal vlekkeloos (veel ontsteking en en een fout van de plastisch chirurg). Ook kreeg ik op mijn 40e levensjaar darmkanker waarvan ik gelukkig helemaal hersteld ben. Goed, na 18 operaties in 5 jaar tijd raakte ik in een zware depressie die gelukkig helemaal verdwenen is maar waarvoor ik nog wel steeds medicijnen slik.
Dat alles bij elkaar zorgde er voor dat ik van een slanke den veranderde in een mollige meid. Gelukkig kan ik dat aardig verhullen met wijde kleding, ben ik ook aardig lang en daarom zijn de meeste mensen ook best wel verbaasd dat ik zoveel weeg.

Nu ik alles weer op rolletje heb lopen wil ik dus AFVALLEN! Bijna al mijn kleren zijn te klein geworden en die buik begint me steeds meer in de weg te zitten. Omdat mijn Gerry ook wel een paar kilo´tjes kwijt mag doen we het samen.

Wordt vervolgd...

1 opmerking:

  1. nou Hanny je heb al veel meegemaakt,en ik hoop van ganse harte dat het lukt.ik weet het wel zeker.heel veel cucses.

    BeantwoordenVerwijderen