vrijdag 8 augustus 2014

8 augustus
T minus 1 en 90,2 kilo schoon aan de haak
6.15 uur
Spannie, vandaag wordt het IBIO pakket afgeleverd en dan kan ik morgen vroeg beginnen. De eerste dag hoef je dus alleen maar het serum in te nemen en verder normaal eten. Omdat de 1e kuur zo lang geleden is, hier nog even het verloop van de kuur:

De IBIO kuur bestaat uit de volgende fasen:


FASE 1: VOORBEREIDING (2 DAGEN)

DAG 1: 2 multivitaminen & een IBIO ampul (voor het ontbijt) en normaal eten.

DAG 2: 2 multivitaminen & een IBIO ampul (voor het ontbijt), normaal ontbijten & lunchen en als diner 3 stuks zure appels.


FASE 2: DE KUUR (24 DAGEN)

Dag 3 T/M 26:


08.00 uur:

Lauwwarm water met citroensap, een kop koffie of groene thee, 1 multivitaminenpil & als laatste een IBIO ampul.

10-11 uur:

Een appel, sinaasappel of ½ grapefruit & koffie of thee.

12-13 uur:

100 gram vlees, vis of kip met onbeperkt groente. U kunt ook een maaltijd salade of goed gevulde soep eten (geen vermicelli).

15-16 uur:

Bouillon met een soepstengel, een rijstwafel of melbatoast of een appel of sinaasappel

17-18 uur:

100 gram vis- vlees- of kip met onbeperkt groente.

19-20 uur:
Koffie of thee met soepstengel, rijstwafel of melbatoast (wanneer u deze dag nog geen fruit heeft gegeten kunt u bijvoorbeeld 's avonds na het sporten nog een appel of sinaasappel eten).

Belangrijk: drink circa 2 liter water en/of groene thee per dag!

Laterrrr...

11.15 uur
Daarrrrr issie weer!!!
Een beetje laat afgeleverd dus morgen is de aftrap pas.

Net lekker met Dopey de stad in geweest. Hij moest er toch uit en ik had wat boodschapjes te doen en hij vind het altijd machtig mooi om door de stad te lopen dus hebben we dat mooi gecombineerd. We zijn even langs de apotheek geweest, hebben een klein cadeautje voor mijn vriendin die vanmiddag langskomt gehaald en natuurlijk kunnen we de stad niet ingaan zonder een bezoekje aan Dopey's favoriete winkel: Dier en Tuin, waar zijn grote vriendin werkt en hij bij het langskomen altijd een knuffel en wat lekkers krijgt.

Nu even achter de computer en daarna het huis even opruimen en dan komt dus gezellig mijn vriendin José uit Brummen langs. Ik heb bij Bakkerij Bart lekkere kersen- en appelflappen gehaald voor bij de koffie, hebben we wat te snoepen onder het bijkletsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten