zaterdag 5 juli 2014

Dag 17 van het dieet
4 ons aangekomen
9.30 uur
4 ons aangekomen. Nu lig ik daar niet wakker van, ik ben er achter gekomen dat je zeer fluctueert met dit dieet, die 4 ons is er zo weer vanaf. Ik heb ook een beetje last van verstopping dus daar kan het ook aan liggen. Nou, wat moeten we vandaag weer eten? In ieder geval een lekker groentesoepje met tartaar gehaktballen en verder kijk ik in de winkel wel. In ieder geval is het WEEKEND!!!!!!

11.00 uur
Zo, net even ruim een uur met Dopey gewandeld. Nu kan het nog; in het begin van de middag is het veel te heet om zo lang te gaan lopen. We zijn lekker door de stad gelopen en Dopey vond dat we op de Stationsstraat maar rechtsaf moesten gaan om zijn favoriete dierenwinkel en zijn vriendin die daar werkt een bezoekje te brengen. Dat beest weet gewoon de weg in de stad, ongelofelijk!!! Goed wij dus langs de dierenwinkel en zijn vriendin was er dus dat werden knuffels en koekjes hihi, gek beest. Hij ligt nu knock-out in zijn bench, daar zullen we de rest van de dag geen last meer van hebben.
Nu even naar de Dirk om boodschapjes te doen. Later!!!

15.30 uur
Arme Dopemans, hij heeft weer eens last van zijn buikje. En het ging zó goed de laatste tijd, het was alweer zo'n half jaar geleden dat 'ie zo'n aanval heeft gehad, we hoopte stiekem dat het weg was. Vreemd hoor, hij heeft ook geen rare dingen gegeten. Hij krijgt alleen maar vers ingevroren vlees, geen afvalvlees maar echt goed vlees wat ons zo'n 3 euro per dag kost en daar doet 'ie het zo goed op. Gelukkig is 'ie nu een beetje rustig en ligt lekker op het logeerbed te slapen.
Ikzelf heb de middag lekker rustig aan gedaan; een beetje klaverjassen op www.spelpunt.nl, een beetje gelezen en gefacebookt, verder helemaal nietssssss. Gerry is nu sporten en komt zo rond vier uur thuis. En vanavond natuurlijk voetbal kijken!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten